HMC mbo vakschool Centrale staf

HMC mbo vakschool is sinds 1929 een zelfstandige mbo vakschool. Wij zijn een relatief kleine school en dit zorgt voor een persoonlijk karakter en veilige sfeer. Wij leiden op voor beroepen in de richtingen interieur & wonen, meubel & hout en design & mode accessoires. Als vakschool willen we de verbindende factor zijn tussen leerlingen, alumni, medewerkers en branches. Naast het regulier onderwijs, verzorgt het HMC ook na-, her-, en bijscholing voor mensen die al in de branches werkzaam zijn en diverse praktijkcursussen en vakopleidingen.HR adviseur Rotterdam (zwangerschapsvervanging 32/40 uur per week)


Het HMC (Hout- en Meubileringscollege) is sinds 1929 een zelfstandige mbo vakschool (4000 studenten en 350 medewerkers) met een locatie in Rotterdam en in Amsterdam. Wij zijn een relatief kleine school en dit zorgt voor een persoonlijk karakter en veilige sfeer. Wij leiden op voor beroepen in de richtingen interieur, meubel, techniek en design. Als vakschool willen we de verbindende factor zijn tussen studenten, alumni, medewerkers en branches.

In verband met zwangerschapsverlof is het Hout- en Meubileringscollege op zoek naar een HR adviseur  (32-40 uur). De vervanging loopt van 1 december 2020 tot 1 juni 2021. Je werkt voor de locatie Rotterdam. Vanwege het coronavirus kan het zijn dat er veel vanuit huis gewerkt moet worden.

De afdeling

Jij gaat werken in het team P&O. Het team is onderdeel van de centrale staf van het HMC. Het team bestaat uit een hoofd P&O, een adviseur P&O voor de locatie Amsterdam, een medewerker P&O en de salarisadministrateur. Het P&O team ondersteunt het management van beide locaties bij de juiste uitvoering van het personeelsbeleid, personele regelingen en het hele proces rondom instroom, doorstroom en uitstroom. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan de verdere professionalisering van de afdeling P&O. 

Taken en verantwoordelijkheden

De focus ligt in deze periode vooral op de verdere professionalisering en de efficiencyverbetering van de afdeling P&O, in o.a. de verbetering en actualisering van de  P-instrumenten en regelingen. We zijn in aanloop naar de implementatie van een nieuw PSA systeem dat per januari 2021 live gaat.

In jouw rol als adviseur P&O binnen het HMC heb je een veelzijdige functie waarbij je met name het management van de locatie ondersteunt op P&O gebied in de breedste zin van het woord. Je schakelt continu tussen operationele en tactische activiteiten.

Je bent als personeelsadviseur een belangrijke gesprekspartner en adviseur voor leidinggevenden bij personele en organisatorische vraagstukken, het uitvoeren en implementeren van P&O beleid en het coördineren van de P&O processen en de begeleiding en procesbewaking van verzuimdossiers.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een enthousiaste en kundige personeelsadviseur met een sterke persoonlijkheid en voldoende lef om de afdeling P&O verder op de kaart te zetten! Je neemt graag initiatieven en staat stevig in je schoenen. Met jouw P&O kennis en goede communicatieve vaardigheden weet jij anderen te overtuigen en steeds weer de brug te slaan tussen de ‘werkvloer’ en P&O. Tevens ben je in staat procesmatig te denken.

Jouw kwaliteiten

 • Je beschikt over een hbo-opleiding personeel en arbeid, HRM of vergelijkbaar
 • Bent proactief ingesteld en durft initiatief te tonen
 • Het is een pre als je goed kunt omgaan met salaris en HRM systemen.
 • Hebt aantoonbaar ruime werkervaring in ons vak én bij voorkeur in het onderwijs
 • Hebt ervaring in de begeleiding van complexe verzuimdossiers
 • Hebt sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
 • Staat open voor nieuwe ideeën en benadert personeelsvraagstukken op een creatieve wijze
 • Kan goed prioriteiten stellen, ad-hoc schakelen

 

Wij bieden

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst 
 • Een salaris met een maximum van € 4359,- bruto per maand bij een fulltime dienstbetrekking (schaal 10 CAO MBO).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vitaliteitsregeling.
 • Een werkplek die goed te bereiken is met het openbaar vervoer (metro Melachtonweg).

 

Meer informatie en solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annet van Bemmel, Hoofd Personeelszaken op telefoonnummer 010 285 55 55 of per e-mail: a.vanbemmel@hmcollege.nl. Je motivatiebrief met curriculum vitae ontvangen wij graag voor 26 oktober 2020 via onderstaande link. De eerste gespreksrondes zullen plaatsvinden in de week van 2 november 2020.

 

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

 

 

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Regio:
Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
26-10-2020

Startdatum:
06-10-2020

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Annet van Bemmel
tel.: +31 +31102855555
mobiel: +31102855555